Gizlilik Politikası

Birinciyim olarak, verdiğimiz hizmetlerden güvenli ve sınırsız faydalanmanızı sağlamak amacıyla gizliliğinizi korumayı ve buna saygı göstermeyi taahhüt eder. Bu doğrultuda, işbu “Gizlilik Politikası” 6698 sayılı Kişisel Verilerin korunması Kanunu ile tamamen uyumlu ve siz değerli kullanıcılarımızı bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Çerez Politikası işbu Gizlilik Politikası’nın ayrılmaz parçasıdır. Tüm Birinciyim müşterilerimizin ve site kullanıcılarının gizliliğini ciddiye alıyoruz ve kişisel bilgilerinizi korumak için büyük özen gösteriyoruz.

Şirket İletişim Bilgileri

Beylerbeyi Mah. Yalıboyu Cad. No: 61 D: 4 34676 Üsküdar, İstanbul, E-mail: info@birinciyim.com

Gizlilik ve Genel İlkeler

İşbu Politika’nın amacı, Birinciyim tarafından işletilmekte olan www.birinciyim.com internet sitesinin işletilmesi sırasında üyeler/ziyaretçiler/kullanıcılar (hepsi birlikte “Veri Sahibi” olarak anılacaktır) tarafından Birinciyim ile paylaşılan veya Veri Sahibi’nin websitemizi kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir.

İşbu gizlilik politikası, bu web sitesini kullanan gerçek kişiler hakkında kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerin toplanması, kullanılması, aktarılması, depolanması ve silinmesi de dahil olmak üzere her türlü işlemeyi fiziksel bir kişiyi tanımlamak için kullanılabilecek herhangi bir bilgiyi ve bununla ilişkili diğer bilgileri yönetir. Bu politika, dünyanın herhangi bir yerindeki kişilerden çevrimiçi olarak aktif ve pasif olarak çevrimiçi olarak toplanan verilerin işlenmesi için de geçerlidir. Kişisel verilerin işlenmesiyle ilgili herhangi bir soru, şu adrese yönlendirilebilir: info@birinciyim.com

Sizden hangi bilgileri toplayabileceğimizi, onu nasıl kullanabileceğimizi ve kullanımımızla ilgili haklarınızı anlamak için lütfen aşağıdaki politikayı dikkatlice okuyunuz.

Kişisel verileriniz işlenirken uyulacak esaslar Aydınlatma Metninde ayrıntılı şekilde belirtilmiştir. Bu kapsamda 6698 Sayılı Kanun ve Aydınlatma Metni kapsamında belirtilen ilgili kanunlar çerçevesinde aşağıdaki ilkeler uyarınca verileriniz işlenecektir. Sadece belirli ve belirli amaçlar için veri toplayacağız, amaçları gerçekleştirmek için gerekenlerin ötesinde veri toplamayacağız. Verileri, burada belirtilenler dışında veya önceden izin almaksızın toplanan veriler dışındaki amaçlar için kullanmayacağız. Verileri işbu Politika’da belirtilenler dışında veya önceden izin almaksızın üçüncü kişilere veya sınır ötesi kişilere aktarmayacağız. Verileri periyodik olarak doğrulamaya ve/veya güncellemeye çalışacağız ve kişisel verilerin değiştirilmesi için talepleri kabul edeceğiz. Verilerin işlenmesini güvenli hale getirmek için yüksek teknik standartlar uygulayacağız. Burada belirtilmediği sürece, amacını yerine getirmek için gerekenden daha uzun süre veya yasaların gerektirdiği şekilde verileri tanımlanabilir biçimde depolamayacağız.

IP Adresleri ve Çerezler

Web sitemize girdikten sonra herhangi bir noktadan, IP adresiniz, işletim sisteminiz ve tarayıcı türünüz dahil kullanıcı analizi için bilgisayarınız hakkında bilgi toplayabiliriz. Bu, kullanıcıların göz atma eylemleri ve kalıpları hakkındaki istatistiksel verilerdir ve bu bilgiler, bilgilendirilmiş rızası olan bir kullanıcı tarafından verilmediği sürece herhangi bir bireyi tanımlama özelliğine sahip değildir.

Çerez politikamızla ilgili detaylı bilgiye Çerezler sayfamızdan ulaşabilirsiniz.